Verzending en Levering

Tijd om te bezorgen


De ontvangst van internationale bestellingen duurt 15-30 werkdagen. Over het algemeen zijn de totale verwerkingstijd en verzending gelijk aan de totale levertijd. De verwerkingstijd varieert over het algemeen van 48 uur tot 3 dagen. De verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling, het verzenden van informatie naar het juiste magazijn, het inpakken en verzenden van het artikel. Na het afronden van de behandeling begint de expeditie. Transporttijd is de transittijd voor expresslevering van het magazijn naar uw afleveradres.
Internationale verzending


Wij bieden expreslevering met verzekering en bevestiging tracking verzenddoos. Het duurt meestal 15-30 werkdagen voor levering. 48 overuren voor verwerkingstijd en het kan tot 72 extra uur duren als we contact moeten opnemen met de betalingsverwerker voor creditcardverificatie.
We zijn niet aansprakelijk voor het in rekening brengen van douanekosten in elk land. We rekenen de volledige verzendkosten voor alle retourzendingen en internationale handel.


* Voor pakketten die niet worden geclaimd of geretourneerd vanwege een onvolledig adres, worden de werkelijke verzendkosten in mindering gebracht op de terugbetaling.


* Als uw bestelling niet op tijd aankomt, kan er vertraging optreden als gevolg van compensatieverwerking die is aangepast aan uw land. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen om u te helpen uw pakket op elk gewenst moment te vinden.
Volgen van bestellingen


Het volgen van bestellingen is beschikbaar op de pagina Mijn account of stuur u een trackinglink met het trackingnummer per e-mail wanneer de bestelling is verzonden.


Als uw bestelling te laat verschijnt, moet u rekening houden met de volgende punten:


* Levering vindt alleen plaats op weekdagen, van maandag tot en met vrijdag.


* Van bepaalde feestdagen die vervoerders niet ophalen of bezorgen.


* Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor verdere assistentie.
TERUGSTUURBELEID


We doen er alles aan om producten van hoge kwaliteit te verkopen waarvan we hopen dat je ze met plezier zult gebruiken, maar we weten ook dat er om de een of andere reden een moment kan zijn dat je iets dat je hebt gekocht moet ruilen of retourneren. Zorg ervoor dat u uw items zorgvuldig controleert voordat ze worden gebruikt of geïnstalleerd. We raden u ook aan om uw bon of bestelnummer te bewaren, dat u op uw orderbevestiging of op de leveringsverpakking kunt vinden, omdat u dit mogelijk nodig hebt als aankoopbewijs in geval van vragen na de verkoop.
Als ik van gedachten verander...
Defecte items


Artikelen zullen worden geïnspecteerd door ons productbeoordelingsteam en als het artikel als defect wordt beschouwd als gevolg van fabricage- of stofdefecten, zal onze website het terugbetalen of vervangen zonder extra vrachtkosten. Als het niet defect wordt geacht, komt het niet in aanmerking voor omruiling of terugbetaling onder dit retourtype.
Aandelenbeurs


* Alle internationale retourzendingen moeten binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons worden geretourneerd.


* De verzendkosten voor internationale uitwisselingen zijn voor rekening van de klant (tenzij de fout door ons is veroorzaakt). Alle rechten, belastingen of toeslagen die moeten worden betaald voor geretourneerde artikelen zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant.
Instructies voor retournering


Volg de onderstaande instructies om een ​​artikel te retourneren:


Stuur ons eerst een e-mail om de reden voor het retourneren aan te geven, onze ondersteuningsmedewerkers zullen u het verzendadres verstrekken.


Wees voorzichtig bij het uitpakken en opnieuw inpakken van uw producten.


Voeg een stuk papier toe met de volgende informatie:


* Onze naam besteld op onze website.


* Bestellingsnummer


* Geef de reden op voor het retourneren van het artikel


* Het op onze website bestelde e-mailadres.
Doe dit stuk papier en het te retourneren product in een pakket en stuur het naar ons op. Geef ons het trackingnummer door zodra je ze hebt teruggestuurd. We nemen geen verantwoordelijkheid voor het retourneren van goederen die tijdens het transport verloren zijn gegaan. Als u zich zorgen maakt, raden wij u aan de goederen aangetekend te verzenden en het bewijs van verzending te bewaren.