Algemene & Voorwaarden

1. Voorwaarden


Door deze website te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de gebruiksvoorwaarden van deze website, alle toepasselijke wet- en regelgeving, en gaat u ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de naleving van alle toepasselijke lokale wetten. Als u niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, is het u verboden deze site te gebruiken of te openen. Het materiaal op deze website is beschermd door het toepasselijke auteursrecht en handelsmerkrecht.
2. Gebruik licentie


Er wordt toestemming verleend om tijdelijk één exemplaar van het materiaal (informatie of software) op onze website te downloaden voor persoonlijke, niet-commerciële tijdelijke weergave. Dit is het verlenen van een licentie, geen eigendomsoverdracht, en onder deze licentie mag u niet:


de materialen wijzigen of kopiëren;


de materialen gebruiken voor commerciële doeleinden of voor openbare vertoning (commercieel of niet-commercieel);


proberen om software op onze website te decompileren of reverse-engineeren;


alle copyright- of andere eigendomsaanduidingen van de materialen verwijderen; of


de materialen overdragen aan een andere persoon of de materialen "spiegelen" op een andere server.


Deze licentie wordt automatisch beëindigd als u een van deze beperkingen overtreedt en kan op elk moment door 网站 worden beëindigd. Bij beëindiging van het bekijken van deze materialen of bij beëindiging van deze licentie, moet u alle gedownloade materialen in uw bezit vernietigen, hetzij in elektronische of gedrukte vorm.
3. Disclaimer:


De materialen op onze website worden geleverd "zoals ze zijn". wij geven geen garanties, expliciet of impliciet, en wijzen hierbij alle andere garanties af en ontkrachten deze, inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties of voorwaarden of geven geen garanties of doen geen uitspraken met betrekking tot de nauwkeurigheid, waarschijnlijke resultaten of betrouwbaarheid van het gebruik van de materialen op haar internetwebsite of anderszins met betrekking tot dergelijk materiaal of op sites die aan deze site zijn gelinkt.
4. Koppelingen


We hebben niet alle sites gecontroleerd die zijn gekoppeld aan haar internetwebsite en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke gekoppelde sites. Het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring door onze site. Het gebruik van een dergelijke gekoppelde website is op eigen risico van de gebruiker.
5. Wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden van de site


We kunnen deze gebruiksvoorwaarden voor haar website op elk moment herzien zonder voorafgaande kennisgeving. Door deze website te gebruiken stemt u ermee in gebonden te zijn aan de dan geldende versie van deze gebruiksvoorwaarden.
6. Toepasselijk recht


Elke claim met betrekking tot onze website wordt beheerst door de wetten van de Verenigde Staten, ongeacht de conflicterende wettelijke bepalingen.
VRAGEN OF SUGGESTIES


Als u vragen of suggesties heeft over deze Servicevoorwaarden, neem dan rechtstreeks contact met ons op.